Waarom kiezen voor Rijschool Snelweg

KWALITEIT
Bij Verkeersschool Snelweg geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant.

RESULTAATGERICHT
Wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel.

FULL SERVICE
Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen kunt je bij ons terecht. Voor theoriemateriaal, oefentrainingen en proefexamens bijvoorbeeld.

VEILIG
Door te werken met het nieuwste materiaal en met instructeurs die door de strenge Verkeersschool Snelweg selectie gekomen zijn en jaarlijks diverse malen getraind en bijgeschoold worden, ben je verzekerd van een veilige rijopleiding.

BETROUWBAAR
Verkeersschool Snelweg is een franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs.

PERSOONLIJK
Wij zorgen er niet alleen voor dat je les doorgaat, maar ook dat je deze les met dezelfde rijinstructeur volgt. Dat betekent dat jouw instructeur als geen ander weet wat je specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Daarnaast geeft het je een vertrouwd gevoel.

ONDERSCHEIDEND
Verkeersschool Snelweg kan door zijn schaalgrootte samen met zijn instructeurs zorgen voor een onderscheidend dienstenpakket. Voor jou betekent dit meer flexibiliteit en vaak een scherper aanbod met een hogere kwaliteit.

DUIDELIJK
Bij Verkeersschool Snelweg maken we duidelijke afspraken. Wij geloven in het feit dat duidelijke afspraken en regels ervoor zorgen dat je met meer plezier sneller tot goede resultaten komt.

VRAAG EEN PROEFLES AAN!

Ben je geïnteresseerd en minstens 16,5 jaar oud? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!

Een moment geduld aub.