Verkeersdeelneming

Verkeersdeelneming (AVD)

Theorie certificaat motor

Deze moet in bezit zijn voor het examen verkeersdeelneming. Heb je nog geen autorijbewijs dan moet je dit certificaat halen voor je met een motoropleiding start. Je mag vanaf 17 jaar theorie halen. Het certificaat is 1,5 jaar geldig.

Deel 1 AVB: Voertuigbeheersing (12 bijzondere verrichtingen)

Dit is het examen bijzondere verrichtingen. In totaal moet je 12 bijz. verrichtingen beheersen. De uitslag van dit examen is 1 jaar geldig. Je kunt dit examen afleggen zonder theorie certificaat. Het bezit van een autorijbewijs is voldoende.

Deel 2 AVD: Verkeersdeelname (leren rijden in het verkeer)

Dit examen mag je pas afleggen als je geslaagd bent voor de theorie en het examen AVB.

Na je voertuigbeheersing en je motortheorie kun je nu op voor het laatste gedeelte van je motorrijbewijs: verkeersdeelneming. Bij verkeersschool Snelweg les je direct in het examengebied in Haarlem en omgeving waardoor je minder rijlessen nodig hebt. Hierdoor kun je alles snel afronden en kan je snel zelfstandig de weg op. We lessen namelijk in blokken van 2, 4, 6 of zelfs 8 uur. Samen met de door ons vooraf ingekochte examens is een spoedcursus voor je motorrijbewijs dus geen probleem!

13

VRAAG EEN PROEFLES AAN!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van motorrijles? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!

Een moment geduld aub.