Motorrijles

Motorrijles

Wij verzorgen motorrijlessen vanuit Haarlem. Of u nu voor het eerst op de motor zit of al eerdere lessen heeft gevolgd, bij Verkeersschool Snelweg bent u aan het juiste adres om goed te leren motorrijden. Wij bereiden u niet alleen voor op het examen, wij zorgen ervoor dat u een echt goede motorrijder wordt.

Leren motorrijden

De eerste les is altijd een proefles, waarin we uw beginniveau kunnen bepalen. Daarna begint u met het leren van de basis van het motorrijden. Bij voldoende rijvaardigheid gaat u de openbare weg op. Uw instructeur volgt altijd op de motor en geeft aanwijzingen via moderne communicatieapparatuur.

Pluspunten Verkeersschool Snelweg
  • Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met onze resultaten en onze tevreden leerlingen.
  • U leert echt goed motorrijden
  • U lest nooit langer dan strikt noodzakelijk
  • U krijgt persoonlijke begeleiding en lest met maximaal 1 andere leerling tegelijk
  • U benut de lestijd volledig
  • U krijgt de niet gebruikte lessen van uw lespakket terugbetaald
  • U betaalt een eerlijke prijs voor echt goede motorrijles
  • U haalt met veel plezier uw motorrijbewijs (dat beloven we!)
Lesmotoren

Wij schaffen ieder jaar nieuwe motorfietsen aan. Dit jaar lessen we met een Honda Cb500fa. Al onze motoren zijn uitgerust met ABS.

De motorrijles

Wij geven motorrijlessen in lesblokken vanaf 60 minuten. Een voor- en nabespreking maakt onderdeel uit van de les. Hierdoor weet u aan het begin van elke les precies wat u tijdens die rijles kunt verwachten. Tijdens de nabespreking, bespreken we uw vorderingen. Op instructiekaarten houden we uw vorderingen bij.

Snel de weg op

Wilt u snel de weg op? Dan kunnen we in overleg meerdere motorrijlessen in een korte tijd plannen. Vraag ernaar bij uw instructeur.

Motorkleding

Wij stellen motorkleding beschikbaar die u tijdens de lessen kunnen gebruiken. U dient zelf zorg te dragen voor deugdelijke schoenen die de enkel beschermen.

Proefexamen

Voordat u examen doet, volgt u eerst een proefexamen verkeersdeelname. Dit proefexamen nemen we op video, zodat u uw rit later kunt terugkijken. Zo kunt u nog werken aan de laatste punten, went u alvast aan de manier van examen doen en heeft u een grotere kans dat u in één keer slaagt.

VRAAG EEN PROEFLES AAN!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van motorrijles? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!

Een moment geduld aub.