Autorijles

De rijles

Je rijbewijs halen is een spannende, maar ook dure onderneming. Het is een investering voor het leven en dat wil je ook zo efficiënt mogelijk. Daarom bieden wij verschillende pakketten op maat. Hoe ziet een rijles eruit? Je leest het op deze pagina. Bij Verkeersschool Snelweg is de eerste rijles altijd gratis. Je wilt natuurlijk graag kennismaken met de rijschool en de rijinstructeur. Ben je tevreden over de rijinstructeur? Dan kun je kiezen uit verschillende lespakketten. Bekijk de lespakketten hier.

Hoe gaat het in zijn werk?
foto3Stap 1:

Je meld je via de website of telefonisch aan voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Stap 2:

Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, selecteren we een rijinstructeur van Verkeersschool Snelweg die het dichtst bij jou in de buurt rijdt. We plannen de eerste proefles in op een dag die voor jou het beste uitkomt.

Stap 3:

Is het zover? Dan komt de rijinstructeur je voor de deur ophalen! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur. Tof hé? Geen zorgen, je hoeft nog niet zelf gas te geven. Eerst moet je een goede feeling krijgen met de lesauto. Je mag wel zelf sturen en het knipperlicht gebruiken. Na afloop van de eerste les, wordt je voor de deur afgezet.

Stap 4:

Is de proefles voorbij en vond je het leuk? Dan kun je in overleg met je instructeur een voordelig pakket afspreken dat bij jou past. Hierdoor betaal je per les beduidend minder dan wanneer je losse lessen volgt. Ga jij voor het uitgebreide pakket met alles ‘erop en eraan’ of kies je voor het spoedpakket?

VRAAG EEN PROEFLES AAN!

Ben je geïnteresseerd en minstens 16,5 jaar oud? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!

Een moment geduld aub.